Brian McFadden, 24 juni 2005, Shepherds Bush Empire London

Åkte till London tillsammans med Anna. Bodde på någon jätteskumt hotell som enligt beskrivningen låg betydligt närmare centrum än det faktiskt gjorde (receptionen låg där men inte själva rummen), men det var inte det jag skulle skriva om.

Dagen innan konserten spenderades utanför Brians hotell där vi träffade både honom, hans underbart roliga security Paul Higgins och några få fans. Hann även med att åka bort till Westlifes studio en stund men lyckades tyvärr inte träffa dem.

På konsertdagen köade vi från strax innan lunch om jag kommer ihåg rätt. Var näst först i kön och hamnade självklart på första raden. Första och enda konserten där jag haft ståplats och det inte varit något tryck varken bakifrån eller från sidorna. Alla var på så sätt (det förekom självklart en hel massa pojkbandsskrik där emot) jättelugna och det var minst sagt jätteskönt!

Konserten var jättemysig! Brian sjöng nog nästan all låtar från sitt debutsoloalbum plus några andra som tex den underbara Up and down och en cover av Mustang Sally. Han bjöd även upp sin lillasyster på scenen under Almost here. Har som för mig att han sprang runt bland publiken under en låt också men det var ju tyvärr några år sedan konserten så jag ska inte säga helt säkert att det var just den här kvällen.

Efter konserten stannade vi (och nästan alla andra) kvar utanför arenan i hopp om att träffa Brian. De flesta verkade dock gå när Brian kastade vindruvor och ägg ut från ett fönster ner på vägen där vi stod. Vi kanske också skulle ha tagit det som en pik men istället stannade vi kvar så länge att vi missade sista tåget till vårt hotell och senare fick åka en flera timmar lång nattbuss. Men träffade Brian, det gjorde vi. Vi var trötta och frusna och han var full. Inte den bästa kombinationen så här i efterhand men kul hade vi i alla fall!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Brian McFadden, 24 juni 2005, Shepherds Bush Empire London

  1. Pingback: Brian McFadden, 26 juni 2005, Brighton Centre | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  2. Pingback: Förbandet… | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>