Britney Spears, 16 oktober 2011, Globen

Jag blev verkligen positivt överraskad. Sist jag såg Britney var konserten verkligen ingen höjdare. Det tillsammans med den dåliga kritiken hon fått efter konserterna i Danmark och i Malmö gjorde att jag hade ungefär noll förväntningar. Dessutom hade jag hört hennes nya låtar ungefär två gånger. Det sistnämnda var väl visserligen mitt eget fel men för en gångs skull gjorde det inte så mycket.

Konserten var faktiskt riktigt underhållande. Visst, hon sjöng inte live mycket mer än i Don’t let me be the last to know men det var väl ungefär som förväntat. Det hände någonting hela tiden och Britney verkade genuint glad över att vara där på scenen på Globen.

Lisa, lillasyster och jag innan konserten

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>