Josh Groban, Globen, 23 september 2011

Konserten igår var verkligen helt fantastisk! Var som sagt där med Malin och Moa och hade platser på rad 17 på parketten. Hon som satt framför mig var visserligen hyfsat lång men så länge jag satt nära Moa såg jag bra. Hon framför hade för övrigt matsäck med sig vilket jag tyckte var lite spännande. Ungefär lika spännande som att en kvinna på samma rad som oss hade med sig en kikare. Behöver man verkligen en kikare om man sitter på sjuttonde raden? Är det inte bättre att skaffa glasögon då?

Josh sjöng nästan alla mina favoritlåtar! Den enda jag saknade var In her eyes, annars var alla med! Bäst måste jag nog säga att Higher window eller To where you are var men allt var riktigt riktigt bra. Han har ju verkligen en underbart bra röst! Var riktigt häftigt när han kom ut på scenen och spelade trummor innan Machine också.

Om det är någonting man ska klaga på så är det publiken (och ljuset lite grann då mina kort inte riktigt blev vad jag hade hoppats på). Jag vet att det är en sådan konsert där alla snällt sitter kvar på sina stolar och inte ställer sig så fort Josh är på scen. Det är inte heller en konsert med spontana pojkbandsskrik från publiken. Men att inte sjunga med i You raise me up, en låt alla som gillar Josh borde kunna utantill, när han till och med ber om det. Trist!

Sist men inte minst måste jag berätta om Joshs underbara humor. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Han sa nog någonting roligt mellan varje låt. Men roligast var när han svarade på frågor från publiken. Han fick bland annat frågan om vad han ville ha för superkrafter om han var en superhjälte. Det slutade med en viking som kunde rädda kidnappade spädbarn genom att sjunga jättehöga toner och i och med det skjuta lutfisk ur sin mun. Hur kommer man ens på något sånt?!

Allt som allt en riktigt bra konsert och en riktigt rolig kväll! Ska definitivt se till att se Josh igen om han kommer tillbaka till Sverige.

BLURG!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Josh Groban, Globen, 23 september 2011

  1. Pingback: September 2011 | Running wild among all the stars above

  2. Pingback: Josh Groban till Sverige??? | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  3. Pingback: Josh Groban, 25 maj 2013, Globen | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>