Gavin DeGraw, 6 juni 2005, Debaser

En mysig liten spelning. Kommer tyvärr inte ihåg så mycket av den dock utan det som etsat sig fast i mitt minne är groupiesarna som åkte med Gavin i bilen efter konserten. På den tiden var jag ju en inbiten autografjägare (eller vad vi nu vill kalla det) och då finns det få saker man ogillar så mycket som groupies! Men en bild fick jag även om det kanske inte är den snyggaste jag sett…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Gavin DeGraw, 6 juni 2005, Debaser

  1. Pingback: Gavin DeGraw, 1 februari 2012, Annexet | Running wild among all the stars above

  2. Pingback: Gavid DeGraw, 3 november 2008, Annexet | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>