Hanson, 13 april 2005, Arenan

Mmmbop var bra när den kom och ska jag vara helt ärlig lyssnar jag fortfarande på den till och från. I övrigt har jag aldrig varit ett speciellt stort Hanson-fan. Men gillar man pojkband i allmänhet och får tillfälle att se Hanson tackar man ju såklart inte nej. De kan väl räknas som ett band man borde ha sett om man gillar pojkband? Och i annat fall så är det ju i alla fall nostalgi.

Det var faktiskt en ganska bra konsert. Killarna hade såklart blivit betydligt äldre och gjort en hel del mer musik än bara Mmmbop. Penny and me till exempel som var en riktig höjdare på konserten.

Stod längst fram uppe på balkongen. Var ganska kul att se när det ändå blev dags för Mmmbop. Gissar att de inbitna fansen kanske inte är jättenöjda med att responsen från publiken mer än fördubblades då de antagligen tycker det mesta är bra och kanske även bättre. Men precis så var det. De flesta som var där, mig själv inkluderad, var där för att se och höra Mmmbop och hjälp så kul det var!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>