Daniel Bedingfield, 1 april 2005, Nalen

Gick på konserten tillsammans med Malin B. Träffade en lite stressad och inte direkt trevligt Daniel utanför Nalen innan konserten. Kanske hade han varit trevligare om han haft bättre med tid?

Tyvärr hade jag lite dålig koll på hans låtar, det var många jag inte alls kände igen och därför inte kommer ihåg om han sjöng eller inte. Men Gotta get thru this, If you’re not the one och den alldeles underbara Sorry var i alla fall med. En helt ok konsert som säkert hade varit bättre om jag hade kunnat fler låtar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>