Westlife, 12 och 13 feb 2005, the Point Dublin

Lite mer utförligt vilka låtar som var med etc. finns här, samma konsert men en/två dag(ar) tidigare.

Lördagen den 12 februari:

Den här kvällen satt vi på rad MM. Platserna var väl inte riktigt så dåliga som vi trott förutom att jag hade en jättelång kille precis framför mig. Dessutom satt vi på rätt sida under Uptown Girl när Westlife gick genom publiken upp på scenen. Roligaste under konserten var Nickys kommentar om när de ”träffade” Frank Sinatra. Kvällen innan var det 65 år sedan medan det nu hade ökat på till någonstans över hundra.

Söndagen den 13 febriari:

Kvällen vi hade väntat på! Rad tre var den närmaste scenen vi någonsin varit på en Westlife-konsert. Det kanske tål att påpekas att det alltid är sittplatser på parketten när man ser Westlife i UK/Ireland. Där är det inte en pojkbandskonsert för skrikande fjortisar utan familjeunderhållning för allt och alla. Det är små femåriga tjejer med sina mormödrar, gifta par och fansen som ser fler än 20 konserter varje år. En salig blandning där allt och alla trots detta skriker minst lika bra som fjortisarna på Globen.

Vi hade med en stor svensk flagga som vi skrivit ”Irish” på (don’t ask me why) som vi viftade hej vilt med. Och som de pojkbandsfans vi är blev vi överlyckliga varje gång någon av dem såg flaggan, vilket ju hände ganska många gånger under kvällen med tankte på våra bra platser. Kian slängde till och med iväg en slängkyss åt oss…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>