Ny flik

Har lagt upp en ny flik på bloggen, en med alla konserter (och lite andra smågrejer) jag har varit på. Började ju skriva några rader om alla konserter i min förra blogg så har dessutom länkat till alla de inläggen ifall det är någon som är intresserad av att läsa. Har väl kommit ungefär halvvägs och inlägg om konserter före 2004 har lite ont om bilder då jag inte ägde någon digitalkamera på den tiden.

Hittills har det blivit 125 konserter i 16 olika städer i fyra olika länder. Ganska tufft ändå om jag får säga det själv. 39 av dem är med favoritbandet Westlife (oj, jag blev nästan chockad själv över hur många det var!) och den största och bästa konserten var den på Croke Park 2008 (men den har jag inte skrivit något om än, så håll till godo).

Några av de över 82 000 personerna som såg Westlife
på Croke Park den 1 juni 2008.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>